Coming Soon

Lees hier een leuk artikel over CaanZEE uit het NRC (23/07/2018).

Bij PaanZEE hebben we plannen.

Emissieloos rijden=
Korting op je jaarabonnement.

Kort parkeren=
Achteraf betalen voor de werkelijke parkeertijd.

De vergunningsaanvraag voor kort parkeren is al in juli 2017 bij de gemeente Castricum ingediend. Het wachten is op het toekennen van de vergunning om het parkeerterrein zo in te kunnen richten dat kort parkeren mogelijk is. Lees meer in dit krantenartikel van 17 mei 2018: https://www.noordhollandsdagbl...

* update nov. 2018:
Op dit moment wordt een alternatieve plek onderzocht om de aan te passen infrastructuur te kunnen realiseren. Het grote voordeel daarbij kan zijn dat hierdoor een aantal momenteel spelende procedurele problemen vermeden wordt. We zijn teleurgesteld over het verloop tot nu toe maar na een recent gesprek met de wethouder hebben we nu goede hoop.

* update eind okt. 2018: 
Inmiddels hebben we mondeling toestemming van PWN om deze aanpassing te doen. Zodra dit formeel afgehandeld is, dienen we de vergunningsaanvraag in bij de Gemeente Castricum.

* update okt. 2018:
Op dit moment hebben we helaas nog geen groen licht op onze vergunningsaanvraag voor kort parkeren. Vorig jaar is er een nieuw college van B&W ge├»nstalleerd waardoor onze aanvraag opnieuw bekeken en beoordeeld wordt. We hopen snel goedkeuring op de aanvraag te krijgen, zodat we kunnen starten met de aanpassing van de infrastructuur om kort parkeren mogelijk en de verkeerstracees veiliger te maken.

Voor iedereen Mensen die zonder auto naar PaanZEE komen zijn net zo belangrijk voor ons. Daarom willen we de bestaande loodsen op Castricum aan Zee vervangen en een nieuwe fietsen/brommer stalling realiseren met oplaadpunten voor e-bikes, lockers en daarnaast een fietsenverhuur. Zo kan iedereen optimaal offline genieten bij PaanZEE!Keep you posted!