We Care

PaanZEE draagt bij aan goede plannen, want mooie ideeën maken de wereld beter. Make art, not €

PaanZEE CREW

De PaanZEE crew draagt kleding van duurzaam lifestyle brand Stanley/Stella. ST/ST staat voor kwalitatieve productie en kwaliteitsproducten. Collecties zijn ontworpen in biologisch katoen en gerecycled polyester. De combinatie van die twee materialen maakt dat de kleding super zacht aanvoelt! Ook de bedrukking van de shirts is eco-friendly en wordt gedaan door Superette. Zowel ST/ST als Superette zijn GOTS gecertificeerd (Global Organic Textile Standard).

PaanZEE verlichting
Op en rond het PaanZEE parkeerterrein komt vleermuis en vogel vriendelijke LED-verlichting. We houden rekening met de kleur van het licht; groene LED-verlichting past het beste in de natuur en zorgt tevens voor optimaal zicht. De armaturen geven nagenoeg geen strooilicht en zijn gemaakt van recyclebare materialen.

Wist je dat PaanZEE het multifunctionele Nieuw Geesterhage mede mogelijk heeft gemaakt? En daarmee Castricum een nieuw cultureel hart heeft gegeven?

En dat PaanZEE grote en kleine kunstnamen sponsort door ze al jaren gratis huisvesting te bieden in ruil voor een kunstwerk?