We Care

It’s official! PaanZEE sponsort de Reddingsbrigade Castricum om de aanschaf van een utility vehicle (UTV) mogelijk te maken. Dit voertuig kan ondersteuning bieden voor een veiliger strand en bijvoorbeeld worden ingezet als mobiele post bij een mui. De UTV ondersteunt de lifeguards met het rijden van patrouille doordat het voertuig wendbaarder is dan het grote 4x4 voertuig. Net als de Reddingsbrigade vinden ook wij duurzaamheid van het grootste belang, en mede in dit kader steunen wij graag dit initiatief.
Op dinsdag 12 oktober 2021 is de sponsorovereenkomst getekend door beide partijen. Het zal nog wel even duren voordat de elektrische UTV op het strand rijdt, maar binnenkort zal je er vast meer over horen en ook zeker zien!


Wist je dat PaanZEE het multifunctionele Nieuw Geesterhage mede mogelijk heeft gemaakt? En daarmee Castricum een nieuw cu

ltureel hart heeft gegeven?

En dat PaanZEE grote en kleine kunstnamen sponsort door ze al jaren gratis huisvesting te bieden in ruil voor een kunstwerk?

PaanZEE CREW
De PaanZEE crew draagt kleding van duurzaam lifestyle brand Stanley/Stella. ST/ST staat voor kwalitatieve productie en kwaliteitsproducten. Collecties zijn ontworpen in biologisch katoen en gerecycled polyester. De combinatie van die twee materialen maakt dat de kleding super zacht aanvoelt! Ook de bedrukking van de shirts is eco-friendly en wordt gedaan door Superette. Zowel ST/ST als Superette zijn GOTS gecertificeerd (Global Organic Textile Standard).